Hoe kan ik zien hoeveel energie ik terugstuur naar het elektriciteitsnet? 

Als je geen thuisbatterij hebt, kan je de teruggeleverde energie niet rechtstreeks via de app bekijken. Dit komt omdat een extra verbruiksmeter nodig is bij een thuisbatterij, die essentieel is voor de werking ervan. Zonder batterij kun je deze gegevens ook raadplegen via jouw digitale meter. 

  • Digitale Meter: Je digitale meter meet zowel de energie die je van het net afneemt als de energie die je terugstuurt. Op de display van de meter kun je deze waarden zien. Bij een slimme meter is deze informatie vaak ook beschikbaar in de bijbehorende app of online omgeving. 
  • Slimme Meter App/Online Omgeving: In de app of online omgeving van je slimme meter kun je je verbruik en injectie (teruggeleverde energie) over langere periodes bekijken. 

Houd er rekening mee dat de teruggeleverde energie niet gelijk is aan de totale energieproductie van je zonnepanelen. Een deel van de opgewekte energie wordt namelijk direct in je huis gebruikt. 

Heb je verdere vragen of problemen met het verkrijgen van deze informatie? Neem contact op met onze klantenservice via info@mrgroup.be. Wij helpen je graag verder. 

Balk_boven

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be.

Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social