Heb jij nog een vraag?
Lees het antwoord hieronder!

MRSlogan
binnendienst

Zit jij na jouw bestelling of de plaatsing van jouw zonnepanelen en/of thuisbatterij nog met enkele vragen? Ons team verzamelde met plezier alle antwoorden op de veelgestelde vragen.

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be. Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies. Neem gerust al eens kijkje bij onze tevreden klanten!

Ik zie geen activiteit meer op het scherm van mijn omvormer. Hoe weet ik of er nog productie is?

Als je geen activiteit meer ziet op het scherm van je omvormer, kan het zijn dat er een probleem is met de omvormer zelf of met de stroomtoevoer naar de omvormer. 

  • Controleer of de omvormer nog stroom krijgt. Dit kun je doen door te kijken of er nog andere apparaten in je huis zijn die ook geen stroom krijgen. Als dat het geval is, kan het zijn dat er een stroomstoring is. 
  • Als er geen algemene stroomstoring is, kun je proberen de omvormer te resetten. Hoe je dat doet, lees je in de handleidingen hieronder per type omvormer:

SMA
Huawei
Enphase: Leg de betreffende zekering af. Wacht 15 min. en leg ze opnieuw aan.
SolarEdge
: Er is geen resetprocedure. Neem contact op met de technische dienst.

Is het probleem nog steeds niet opgelost? Stuur een e-mail naar de technische dienst via info@mrgroup.be met het type omvormer en een omschrijving van het probleem. Vermeld zeker ook je naam, telefoonnummer en adres. Zij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om het probleem voor je op te lossen. 

Balk_boven

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be.

Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social