Gratis offerte
Klik hier

Bereken hier
uw voordeel

MR Solar, installateur van zonnepanelen

mrsolar videothumbplay

MR Solar is sinds jaar en dag gespecialiseerd installateur van zonnepanelen die professionaliteit en een vlekkeloze service hoog in het vaandel voeren. Onze doelstelling? Elke cent uit elke zonnestraal persen – voor u. We berekenen de opbrengst van uw installatie volledig vrijblijvend. Zo weet u precies hoeveel kosten én winst u maakt. En milieuvriendelijk? Dat bent u sowieso!

Neemt u MR Solar in de arm? Dan kunt u rekenen op onze uitgebreide expertise. Ons team van professionele installateurs van zonnepanelen begeleidt u persoonlijk om het maximum uit uw dak te halen – van praktisch advies tot projectmanagement.

Zonnepanelen voor uw woning

Schieten de zonnepanelen in uw straat als paddenstoelen uit de grond, maar hield u de boot voorlopig nog wat af? Dan is het zeker nog niet te laat om op de kar te springen. Sterker: op dit moment is het plaatsen van zonnepanelen zelfs een slimme investering. Want nooit eerder kostte groene energie zo weinig geld.

Bekijk projecten

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Introduceert u zonne-energie in uw bedrijf, dan voelt u de voordelen meteen. Met het plaatsen van zonnepanelen verhoogt u uw return on investment, verlaagt u uw operationele kosten en verbetert u het imago van uw bedrijf.

Bekijk projecten

Premies

premies voor plaatsing zonnepanelen

Ook de overheid moedigt het plaatsen van zonnepanelen aan. Daarom geeft ze een aantal fiscale voordelen. De subsidies en premies veranderen vaak. Meer informatie vindt u via onderstaande link.

Meer

Getuigenissen

tevreden klanten van installateur voor zonnepanelen MR Solar

Onze tevreden klanten getuigen graag over onze uitstekende service - zowel residentiële als industriële installaties van zonnepanelen! Ontdek meer getuigenissen hier.

Meer

Enkele recente installaties van zonnepanelen

  1. nl