Heb jij nog een vraag?
Lees het antwoord hieronder!

MRSlogan
binnendienst

Zit jij na jouw bestelling of de plaatsing van jouw zonnepanelen en/of thuisbatterij nog met enkele vragen? Ons team verzamelde met plezier alle antwoorden op de veelgestelde vragen.

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be. Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies. Neem gerust al eens kijkje bij onze tevreden klanten!

Hoe meld ik mijn zonnepanelen aan in Wallonië?

Bij installatie geeft onze technieker het document  ‘formulaire de notification de mise en service pour une installation de production d’électricité de puissance ≤10 000 kVA’ aan jou. Dit document moet je goed bijhouden.

Na de keuring en betaling van jouw installatie, ontvang je van ons via mail alle nodige informatie om de rest van het document correct in te vullen.

In onze mail zal je de instructies terugvinden die van toepassing zijn op jouw netbeheerder (ORES, RESA, AIEG, REW, AIESH).

Tot slot hoef je enkel nog jouw ingevulde formulier via mail in te dienen bij de netbeheerder die voor jou van toepassing is:

OPGEPAST:

Indien je dit niet op tijd doet, blijft het normale tarief aangerekend en niet in het prosumententarief. Vervolgens zal jouw netbeheerder voor alle ongereguleerde situaties uitschakelingsmaatregelen moeten nemen.

Wij raden dan ook aan de nodige stappen te ondernemen om deze documenten te verzenden zodat je de prosumententoeslag betaalt.

Balk_boven

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be.

Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social