Thuisbatterij kopen?
Uitstekend idee in combinatie met zonnepanelen!

MRSlogan
Solax particuliere omvormer gezin

Wil je een thuisbatterij kopen om het zelfverbruik van je zonnepanelen op te drijven? Doen! Met een thuisbatterij sla je jouw zelfopgewekte elektriciteit op totdat je deze op een ander moment nodig hebt. Zeker in combinatie met een warmtepomp of een laadpaal bieden thuisbatterijen een bijzonder hoog rendement.

Waarom een thuisbatterij kopen?

Door het verdwijnen van de terugdraaiende teller, dreigt een belangrijk voordeel van zonnepanelen verloren te gaan. Gelukkig nam de ontwikkeling van thuisbatterijen de afgelopen jaren een hoge vlucht.

Je thuisbatterij stockeert je zelfopgewekte groene stroom, waarna je deze verbruikt op het moment dat jij de elektriciteit nodig hebt. Met het kopen van een thuisbatterij drijf je het percentage van zelfverbruik eenvoudig op tot 65%. Je verhoogt dus fors het rendement van je zonnepanelen, waardoor je maandelijkse elektriciteitsfactuur verlaagt.

Met een thuisbatterij gebruik je minimaal het elektriciteitsnet, waardoor je extra bespaart op de netvergoeding op je elektriciteitsfactuur.

Met een thuisbatterij vergroot je jouw onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Dankzij onze intelligente batterijsystemen verloopt alles automatisch en wordt de wisselwerking tussen je zonnepanelen en thuisbatterij geoptimaliseerd. Het systeem balanceert voortdurend tussen het stockeren van zelfopgewekte elektriciteit, verbruik van het net én verbruik van de batterij.

De premie thuisbatterij werd stopgezet. Thuisbatterijen met keuring na 31 maart 2023 komen niet meer in aanmerking voor een premie.

De extra opbrengst van je thuisbatterij hangt af van je verbruiksprofiel en het type van thuisbatterij. Wil je graag een thuisbatterij kopen? Uiteraard mag je bij MR Solar rekenen op het juiste advies.

Huawei Batterie Luna
Balk_boven
Solax omvormer met thuisbatterij

Welke thuisbatterij kopen?

Ook voor thuisbatterijen maak je met MR Solar de juiste keuze. Afhankelijk van jouw thuissituatie werken wij op maat een volledig technisch voorstel uit. Wij berekenen welke thuisbatterij het hoogste rendement oplevert.

Daarvoor analyseren we nauwgezet alle parameters, waaronder het vermogen van je zonnepanelen en je verbruiksprofiel.

Installatie en configuratie

Naast het juiste advies mag je uiteraard rekenen op een vakkundige installatie en correcte configuratie. Alleen zo levert je thuisbatterij gegarandeerd de beloofde prestaties.

Altijd de juiste thuisbatterij

Wij werken met verschillende gerenommeerde producenten van thuisbatterijen, zodat we voor elke specifieke situatie een kwaliteitsvolle oplossing kunnen aanbieden.

We hebben in ons gamma onder meer batterijen voor binnen- of buiteninstallaties. Ook staande oplossingen of compacte thuisbatterijen voor muurbevestiging behoren tot de opties. Wij werken samen met gerenommeerde merken als Enphase AC Battery, Solax en Huawei.

Nu investeren in zonnepanelen en later pas in een thuisbatterij?
Ja, het kan!

Wil je vandaag investeren in zonnepanelen, maar nog even wachten met het kopen van een thuisbatterij? Ook dat kan perfect.

In die situatie voorzien we een hybride omvormer voor je zonnepanelen, wat het later aansluiten van een thuisbatterij vergemakkelijkt.

Ook bestaande installaties van zonnepanelen kunnen we steeds voorzien van een thuisbatterij.

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social