Laat een laadpaal thuis installeren door MR Solar

MRSlogan
particuliere laadpaal Smappee

Om een elektrische auto veilig, snel en efficiënt op te laden, heb je nood aan laadinfrastructuur. Naast laadpalen op het werk en op publieke plaatsen, is het bijzonder slim om ook thuis een laadpaal te laten plaatsen. Zeker in combinatie met zonnepanelen en een thuisbatterij bespaar je stevig op je verplaatsingskosten. Een laadpaal thuis installeren? Reken gerust op MR Solar, jouw betrouwbare energiepartner.

*Opgelet: Offertes/bestellingen voor laadpalen zijn tijdelijk niet meer mogelijk. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Waarom een laadpaal thuis installeren?

Mijn auto opladen? Dat kan ook met een gewoon stopcontact. Ja, inderdaad. Dat kan, maar is het ook veilig en verloopt het efficiënt? Een laadpaal thuis installeren levert op verschillende fronten veiligheid en extra comfort op.

Een elektrische auto opladen via stopcontacten geeft risico’s op oververhitting, wat leidt tot extra brandgevaar. Zeker bij verouderde stopcontacten mag je deze gevaren niet onderschatten.

Door het thuis installeren van een geschikte elektrische laadpaal is je veiligheid 100% gegarandeerd.

Een laadpaal werkt veel efficiënter dan een gewoon stopcontact. Dit herleidt de oplaadtijd voor een volle batterij tot 4 à 6 uur. Een nachtje opladen volstaat dus altijd voor het maximale rijbereik.

Thuis je elektrische auto opladen gebeurt volgens je eigen elektriciteitstarief. Dit ligt een stuk lager dan de elektriciteitsprijs die je betaalt aan publieke laadpalen.

Bovendien kan je met een eigen laadpaal je eigen opgewekte groene stroom verbruiken.

De combinatie van een laadpaal met zonnepanelen en een thuisbatterij garandeert extra rendement, zeker in vergelijking met wat je voor brandstof betaalt aan de pomp.

Onze laadpalen beschikken over een intelligente aansturing waardoor ze op het juiste moment je auto opladen.

Wij maken graag een berekening op maat voor de winsten die je boekt met een laadpaal, al dan niet in combinatie met zonnepanelen en een thuisbatterij.

Smappee laadpaal particulier

Voor iedereen de juiste laadpaal

De ontwikkeling van laadpalen heeft op enkele jaren tijd een enorme vooruitgang geboekt. Binnen de eindeloze mogelijkheden selecteren de specialisten van MR Solar de oplossing die het best bij jou past.

Wij werken uitsluitend met de laadpalen van de streng geselecteerde kwaliteitsmerken NewMotion. Dit topmerk ontwikkelde een uitgebreid gamma laadpalen met verschillende modellen, telkens met aangepast laadvermogen en bijhorende functionaliteiten.

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social