Vol Vermogen ⚡ Lotto Dstny

almeria_43

Maximaal Rendement

MR Solar, kondigt met trots de sponsoring aan van het legendarisch Belgische wielerteam Lotto Dstny. Als specialist in zonne-energie, energieopslag en optimalisatie van energiebeheer, ziet MR Solar een duidelijke parallel in het behalen van maximaal rendement.

Net zoals Lotto Dstny, gaat het bij MR Solar ook om maximaal rendement te behalen en dit op een zo efficiënt mogelijke manier. Met deze samenwerking willen we onze missie met het brede publiek delen. Tegelijkertijd dragen we bij aan de sportieve successen van Lotto Dstny.

Lotto Dstny en MR Solar werken in 2024 samen op Vol Vermogen, waarbij efficiëntie en topprestaties hand in hand gaan.

Synergie tussen topsport en topprestaties

2 teams die steeds voor het beste
resultaat gaan

Echte Belgische teamspirit van
beide teams

Meer dan een sponsor

Deze sponsoring is meer dan een logo op een shirt, het is een partnership dat zich richt op het versterken van onze gemeenschappelijke waarden. We geloven dat deze samenwerking ons in staat stelt om zowel in de sport als in de zonne-energie industrie een positieve impact te maken.

Tegelijkertijd biedt het ons een platform om aan te tonen dat wij, net als de renners van Lotto Dstny, altijd de beste prestaties willen leveren. En dat doen we uiteraard op de efficiëntste manier.

Het is niet altijd gemakkelijk om onze waarden aan de man te krijgen. Maar met dit partnership wil MR Solar, samen met Lotto Dstny, onze waarden ook aan het grotere publiek tonen.

_DSC7721 (1)
almeria_28

Een partnership dat bij elkaar past zoals zon en energie

Onze visie is om een toekomst te creëren waarin prestatiegericht werken en topsport elkaar versterken. Met deze samenwerking nemen we een actieve rol in het ondersteunen van een sport die uitblinkt in uithoudingsvermogen en veerkracht.

Dit zijn kwaliteiten die ook essentieel zijn in onze missie om de beste prestaties op een efficiënte manier te brengen voor onze klanten.

We kijken uit naar de successen die we samen met Lotto Dstny zullen behalen, zowel op de weg als in onze inspanningen om een duurzamere samenleving te bouwen.

Geen bron groter dan de zon!

Wil je vandaag investeren in zonnepanelen, maar nog even wachten met het kopen van een thuisbatterij? Ook dat kan perfect. In die situatie voorzien we een hybride omvormer voor je zonnepanelen, wat het later aansluiten van een thuisbatterij vergemakkelijkt. Ook bestaande installaties van zonnepanelen kunnen we steeds voorzien van een thuisbatterij.

Ontdek meer over de installatie van zonnepanelen.

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social