Heb jij nog een vraag?
Lees het antwoord hieronder!

MRSlogan
binnendienst

Zit jij na jouw bestelling of de plaatsing van jouw zonnepanelen en/of thuisbatterij nog met enkele vragen? Ons team verzamelde met plezier alle antwoorden op de veelgestelde vragen.

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be. Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies. Neem gerust al eens kijkje bij onze tevreden klanten!

Hoeveel tijd heb ik om mijn premies aan te vragen?

Voor zowel voor de premie voor zonnepanelen als voor de thuisbatterij houdt men rekening met de keuringsdatum van jouw installatie.

  • Zonnepanelen: er is geen beperking in tijd voor deze premie. Hierbij is de keuringsdatum van belang voor het bepalen van het premiebedrag.
  • Thuisbatterij: Belangrijk om te weten is dat je de premie binnen de 9 maanden na keuringsdatum moet aanvragen. De keuringsdatum is ook belangrijk voor de bepaling van het premiebedrag voor jouw thuisbatterij. Sinds 01/04/2023 is de premie van de thuisbatterij afgeschaft.
Balk_boven

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be.

Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social