Balk_boven

Zonnepanelen laten plaatsen?
Nog steeds de slimste keuze

MRSlogan
zonnepanelen-op-huis

Het laten plaatsen van zonnepanelen is en blijft de slimste keuze, met of zonder een thuisbatterij.

Kies voor een maximaal rendement en werk samen met een betrouwbare en ervaren installateur zoals MR Solar. Al meer dan 10 jaar zijn wij de vaste partner van talrijke particulieren die weloverwogen de stap zetten. Een investering in zonnepanelen betaalt zich door de hoge energieprijzen en steeds efficiënter wordende pannelen in een recordtijd terug. Nadien haal je een mooie winst uit je zonnepaneleninstallatie.

Bovendien geniet je jarenlang van een kwalitatieve service dankzij onze gratis Full Omnium Service. Wij gaan met jou een partnership aan tot wel 30 jaar.

Wil je zonnepanelen laten plaatsen? MR Solar garandeert voor jouw huis een esthetisch verantwoorde oplossing, een vakkundige plaatsing en materialen met een hoogrendementsgarantie.

 

Vraag makkelijk en snel jouw offerte aan!

Heb je vragen over zonnepanelen?

Ben je benieuwd naar de kostprijs van jouw investering of beter nog naar het rendement van jouw PV-installatie?

Vul net zoals Joke Vandevelde het contactformulier en een van onze adviseurs helpt je graag verder!    ->  

 

Renovatielening groene lening zonnepanelen bank energielening

Renovatie- of groene lening voor zonnepanelen

Wist je dat je bij jouw bank een renovatie- of groene lening kan afsluiten? Zo verspreid je de investering terwijl je meteen bespaart op jouw energiefactuur! Die besparing is trouwens altijd groter dan de afbetaling. Vraag meer informatie bij jouw bank.

Waarom nog wachten? Investeer in morgen, bespaar vandaag!

Ga samen met MR Solar voor een maximaal rendement

Zonnepanelen laten plaatsen vereist een weloverwogen beslissing. Ook voor het selecteren van je installateur neem je best geen risico’s. Kies voor betrouwbaarheid, kies voor MR Solar.

“Zonnepanelen zijn lelijk op mijn dak en verpesten het uitzicht.” Dit horen we soms bij mensen die twijfelen. Laat ons bewijzen dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn.

Met een doordachte aanpak combineren we een optimaal rendement met een visueel geslaagde plaatsing. Zo omvat ons gamma verschillende paneelkleuren, zoals de full black series. Samen komen we tot de juiste keuzes.

Wij werken uitsluitend met zonnepanelen die meteen functioneren wanneer er daglicht op valt. Directe zonnestralen zijn dus geen must, waardoor ons wisselvallig Belgisch klimaat allerminst een belemmering vormt om zonnepanelen te laten plaatsen.

Gedreven vakmannen met vele jaren ervaring op de teller die zich voortdurend bijscholen. Wij schakelen de beste medewerkers in om jouw zonnepanelen vakkundig te plaatsen.

Als partner van MR Solar geniet je gratis van Full Omnium Garantie. Wij gaan met al onze klanten een hecht partnership aan waarbij we via sterke naservice je zonnepanelen in optimale conditie houden. Dankzij onze full omnium voorwaarden geniet je 10 jaar van deze naservice zonder extra kosten. Wij onderhouden je zonnepanelen zodat de verwachte opbrengst voor de volledige levensduur gegarandeerd is en blijft. Zonnepanelen kopen bij MR Solar garandeert je een partnership waarbij wij minstens 25 jaar voor je klaarstaan.

Naast zonnepanelen specialiseren wij ons in een brede waaier aan duurzame energietechnieken. Hierdoor stijgt je rendement, aangezien al deze technieken een correcte onderlinge afstemming vereisen. Zo installeren wij ook thuisbatterijen en energiezuinige verwarming. Vertrouw volledig op MR Solar en geniet van maximale energie-efficiëntie.

Welke premies gelden er voor jou?

Éénmalige premie voor zonnepanelen in Vlaanderen

In de Septemberverklaring van Vlaamse minister voor Energie Zuhal Demir werd de eenmalige premie voor zonnepanelen vervroegd stopgezet vanaf de keuring/ingebruikname vanaf 1 januari 2024.

Dit waren de belangrijkste voorwaarden. 

  • Datum indienstname ligt na 1/1/2021
  • Nieuwbouwwoningen komen niet in aanmerking (aangesloten zijn op het distributienet vóór 1 januari 2014)
  • Er moet een digitale meter aanwezig zijn op het installatie-adres
  • De zonnepanelen moeten door een RESERT gecertificeerde aannemer geplaatst worden of laat de geplaatste installatie valideren/controleren door een persoon die hierover beschikt.

Premie is éénmalig.

In Wallonië kan je nog genieten van de terugdraaiende teller en wordt het prosumententarief geleidelijk aan toegepast.

Bij dit systeem draait jouw teller vooruit wanneer je elektriciteit van het net afneemt en draait de teller achteruit op het moment dat je de opgewekte elektriciteit van de zonnepanelen niet meteen kan opgebruiken en terug injecteert op het net.

Voor dit terugdraaiende systeem worden zonnepanelen eigenaars jaarlijks een forfaitair bedrag aangerekend, namelijk het prosumententarief. Op die manier draag je als prosument financieel bij tot het reële gebruik van het netwerk terwijl jouw meter terugdraait.

Opgelet: Vanaf 01/01/2024 krijgt elke eigenaar van zonnepanelen automatisch een digitale meter. Deze digitale meter kan niet meer terugdraaien. Wie zonnepanelen installeert voor eind 2023 kan nog genieten van het terugdraaiende systeem tot 2030, ongeacht jouw type meter.

Zonnepanelen plaatsen? Zo gaan we aan de slag!

Ben jij benieuwd naar de installatie van jouw zonnepanelen? Onze techniekers tonen jou graag hoe we stap voor stap te werk gaan op jouw dak. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende instructievideo's op ons videokanaal.

Heb je toch nog enkele praktische vragen? Ons MR Team staat voor jou klaar!

Voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen voel je meteen in je portefeuille (lagere elektriciteitsfactuur).
Zonnepanelen verlagen het E-peil van je woning.
Voor nieuwbouw zijn zonnepanelen vrijwel noodzakelijk om aan de strenge energienormen te voldoen.
Sterker zelfs, zonnepanelen laten de waarde van je woning stijgen.
Je wekt groene stroom op en helpt met het terugdringen van de CO₂-uitstoot.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder
Thuisbatterij Solax

Zonnepanelen met thuisbatterij? De perfecte combinatie!

Door de digitale teller stijgt het belang om de elektriciteit van je zonnepanelen zelf te verbruiken.

Je zonnepanelen wekken evenwel overdag elektriciteit op, terwijl meestal pas ’s avonds de grootste elektriciteitshoeveelheden verbruikt worden. Hierdoor kan je gemiddeld slechts 35% van je eigen elektriciteit nuttig gebruiken. De ‘rest’ vloeit naar het openbare elektriciteitsnet, maar is voor jou – ondanks de injectievergoeding - verloren. ’s Avonds moet je zelf elektriciteit van het net afnemen en hiervoor betalen.

Thuisbatterijen vormen hiervoor de ideale oplossing. Dankzij onze intelligente hedendaagse batterijsystemen kan je het eigen verbruik opdrijven tot 65%. Het belang van thuisbatterijen groeit in combinatie met verwarming op basis van een warmtepomp.

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social