Heb jij nog een vraag?
Lees het antwoord hieronder!

MRSlogan
binnendienst

Zit jij na jouw bestelling of de plaatsing van jouw zonnepanelen en/of thuisbatterij nog met enkele vragen? Ons team verzamelde met plezier alle antwoorden op de veelgestelde vragen.

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be. Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies. Neem gerust al eens kijkje bij onze tevreden klanten!

Hoe vraag ik een digitale meter aan?

Het plaatsen van een digitale meter is verplicht voor nieuwe PV-installaties indien je in aanmerking wil komen voor een premie.

De installatie van een digitale meter kan op 2 manieren:

  1. Je wacht af tot Fluvius zelf contact opneemt voor het plaatsen van een digitale meter. Deze plaatsing is gratis.
  2. Je vraagt zelf een digitale meter aan en betaalt éénmalig 88,50 euro inclusief btw. Dit kan via het nummer van Fluvius 078 35 35 34 of via het online formulier op hun website.

We raden ten zeerste aan om te kiezen voor optie 2 als je recht hebt op een premie!

Het is belangrijk om te weten dat je als klant jouw premie pas kan aanvragen als de digitale meter is geïnstalleerd. Dit is een voorwaarde.

De wachttijd bij Fluvius voor het gratis plaatsen van een digitale meter loopt momenteel op tot meer dan 200 dagen.

Hierdoor kan de premie voor jouw thuisbatterij in het gedrang komen. Bij de premie van de thuisbatterij moet deze aanvraag binnen de 9 maanden gebeuren na datum van de eindfactuur. Indien dit niet lukt door de oplopende wachttijden bij Fluvius bestaat het risico dat jouw premiebedrag wordt aangepast.

Bij de zonnepanelenpremie is er geen vaste termijn om de aanvraag in te dienen. Hierbij is het belangrijk om jouw premie aanvraag niet uit het oog te verliezen indien je alsnog wenst te wachten op Fluvius.

Balk_boven

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be.

Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social