Wat is een injectiecontract?

Een injectiecontract is een bijkomend contract dat je afsluit bij jouw energieleverancier. Dit contract is enkel van toepassing voor zonnepaneleneigenaars én als er een digitale meter werd geplaatst.

Het contract zorgt voor een injectievergoeding op alle overschot aan energie die je terugstuurt naar het net. Kortom krijg je dus een vergoeding van jouw energieleverancier voor alle energie die je opwerkt maar niet meteen zelf kan consumeren.

Jouw energieleverancier neemt zelf contact met je op om een dergelijk injectiecontract af te sluiten zodra jouw aanmeldingsdossier bij de netbeheerder is verwerkt. Je hoeft hier in principe zelf geen stappen voor te ondernemen.

Krijg je geen voorstel in jouw mailbox om een injectiecontract af te sluiten? Neem dan even contact op met jouw energieleverancier om dit alsnog in orde te brengen.

Opmerking: Wie voorlopig nog geniet van een terugdraaiende teller heeft geen injectiecontract nodig. De overtollige energie wordt namelijk tijdelijk op het net gestockeerd (=teller draait achteruit) en kan je op een later tijdstip gebruiken (= teller draait vooruit).


Balk_boven

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Heb je andere vragen of heb je nog geen zonnepanelen met thuisbatterij? Neem dan gerust contact met ons op via info@mrgroup.be.

Onze collega's staan steeds voor jou klaar met een persoonlijk advies.

Wil je weten wat jij kan verdienen met zonnepanelen?

Balk_onder

Hoeveel verdien jij met zonnepanelen van MR Solar?

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social