Enphase IQ thuisbatterij

De IQ Battery alles-in-één AC-opslagsysteem is betrouwbaar, slim, eenvoudig en veilig.

IQ Battery 3T

De Enphase IQ Battery 3T biedt een totale bruikbare energiecapaciteit van 3,5 kWh en bevat vier geïntegreerde netvormende micro-omvormers met een vermogen van 1,28 kW.

De thuisbatterij biedt back-upmogelijkheden en installateurs kunnen snel de juiste systeemgrootte ontwerpen om aan de wensen van zowel nieuwe als retrofit-klanten te voldoen.

  15 jaar fabrieksgarantie

  Een uitbreidbaar systeem

  Compatibel met elk PV-Systeem

  Sterke focus op betrouwbaarheid

IQ Battery 3T angled
IQ Battery 10T hero

IQ Battery 10T

Dit thuisbatterij systeem bestaat uit drie basis IQ Battery 3T-opslageenheden, heeft een totale bruikbare energiecapaciteit van 10,5 kWh en twaalf ingebouwde netvormende micro-omvormers met een vermogen van 3,84 kW.

Installateurs kunnen snel de juiste systeemgrootte ontwerpen om aan de wensen van zowel nieuwe als retrofit-klanten te voldoen.

  15 jaar fabrieksgarantie

  Een uitbreidbaar systeem

  Compatibel met elk PV-Systeem

  Sterke focus op betrouwbaarheid

EES Award 2021 Enphase

Enphase IQ Battery wint EES Award 2021

De EES-award wordt toegekend aan innovatieve producten en oplossingen gericht op stationaire en mobiele opslagsystemen voor elektrische energie.

"Het panel van experts was onder de indruk van de unieke, veilige en robuuste aanpak. Door gebruik te maken van meerdere micro-omvormers zorgt voor een hoge mate van modulariteit, creëert redundantie en leidt tot een hogere betrouwbaarheid."

Meer over de EES Award

Geen bron groter dan de zon!

Wil je vandaag investeren in zonnepanelen, maar nog even wachten met het kopen van een thuisbatterij? Ook dat kan perfect. In die situatie voorzien we een hybride omvormer voor je zonnepanelen, wat het later aansluiten van een thuisbatterij vergemakkelijkt. Ook bestaande installaties van zonnepanelen kunnen we steeds voorzien van een thuisbatterij.

Ontdek meer over de installatie van zonnepanelen.

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social