Investeer wijs en kies voor MR Solar als zonnepaneleninstallateur

MRSlogan_return
Groep-binnendienst

Investeringen in zonnepanelen en andere energiezuinige energietechnieken renderen meer dan ooit. Dat bewijst MR Solar iedere dag opnieuw bij slimme particulieren en bedrijven. Als zonnepaneleninstallateur behoren wij tot het selecte groepje van solide installatiebedrijven die kunnen terugblikken op een bestaansgeschiedenis van meer dan 10 jaar. Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat onze klanten voor door ons geïnstalleerde zonnepanelen genieten van gratis Full Omnium Service. Dankzij onze verschillende vestigingen in België en Nederland staan we op elk moment letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten.

Zonnepaneleninstallateur én totaalspecialist in energiezuinige technieken

MR Solar maakt deel uit van de MR Group. Naast zonnepaneleninstallateur groeiden wij de afgelopen jaren uit tot een totaalspecialist in energiezuinige technieken, waaronder ook warmtepompen.

Door verschillende technieken en installaties te combineren en nauwgezet op elkaar af te stemmen, verhogen we het rendement van je investering en geniet je van een kortere terugverdientijd. Op maat van elke klant en situatie werken wij een sterk technisch voorstel uit. Onze commerciële medewerkers vormen daarbij je persoonlijke en rechtstreeks aanspreekpunt.

Een mooi voorbeeld voor particulieren is de gouden combinatie van zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp. Wij houden zowel het technisch ontwerp als de volledige installatiewerken in eigen hand en zorgen voor de vereiste onderlinge koppelingen.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG
Balk_boven

Rendement voor particulieren én bedrijven

Een beslissing om te investeren in zonnepanelen of andere duurzame energietechnieken, neem je weloverwogen en doordacht. Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven.

Als zonnepaneleninstallateur optimaliseren we technisch de volledige installatie en berekenen we gedetailleerd het verwachte rendement. We gebruiken kwaliteitsvolle materialen en voeren de installatiewerken uit volgens de regels van de kunst.

Onze jarenlange ervaring vormt in combinatie met onze Full Omnium Garantie de beste garantie om het beloofde rendement ook effectief te behalen. Ook na de installatie staan we voor je klaar, zo bewijzen onze snelle interventietijden en de extra lange garantietermijn waarvan je automatisch geniet.

Balk_onder

Meer dan 10 jaar ervaring en expertise

Onze grote kracht schuilt in onze diepgaande expertise in duurzame energietechnieken en onze meer dan 10 jaar ervaring als zonnepaneleninstallateur.

Dat geldt allereerst voor het uitwerken van technische ontwerpen en het maken van rendementscalculaties door onze ingenieurs en technische specialisten. De medewerkers van onze eigen studiedienst volgen de technische evoluties op de voet.

Daarnaast beschikken we over een gedreven team van werfleiders, technici en installateurs. Met minder dan een perfecte installatie nemen zij geen genoegen. Na de plaatsing stellen we de installatie piekfijn af zodat deze het beoogde rendement probleemloos behaalt. We investeren bijzonder veel in de permanente opleiding en bijscholing van onze medewerkers.

Savarko-Panelen

Sneller en goedkoper dankzij grote voorraad

Dankzij ons eigen magazijn van maar liefst 2.000m² - aangevuld met de stockageruimte in onze verschillende vestigingen -beschikken we op elk moment over een enorme voorraad aan onderdelen en materialen.

Daardoor kunnen we voor elk project bijzonder snel aan de slag. Dankzij onze grote aankoopvolumes en uitgebreide opslagcapaciteit dalen de aankoopprijzen en betaal ook jij minder.

Onze vestigingen: altijd bij jou in de buurt

Dankzij onze verschillende vestigingen in zowel België en Nederland zijn we altijd bij jou in de buurt. In Vlaanderen zijn we aanwezig in Zwevegem en Merksem. Wallonië bedienen we vanuit onze vestigingen in Namen en Zwevegem. Onze Nederlandse klanten verwelkomen we graag in Breda. Je mag dankzij deze nabijheid rekenen op uiterst korte lijnen en een snelle dienst na verkoop.

Werken bij de MR Group?

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social