Energiezuinige verwarmingsinstallaties
op maat voor jouw bedrijf

MRSlogan_return_geel
Daikin_verwarming_1

Als totaalspecialist in energiezuinige technieken beschikt MR Solar over de afdeling ‘MR Heating’. Deze specialiseert zich volledig in energiezuinige verwarmingsinstallaties op maat. Ook voor bedrijfsgebouwen bieden warmtepompen heel wat mogelijkheden. Deze uiterst energiezuinige verwarming functioneert op elektriciteit en kan dus gevoed worden met eigen zonnepanelen. Bovendien kan een warmtepomp ook ingezet worden voor koeling. Met één systeem heb je dus zowel een verwarmingsinstallatie als een airco.

Onze verwarmingsinstallaties voor bedrijven

Verwarmingsinstallaties voor bedrijven moeten aan heel wat voorwaarden voldoen. Naast energiezuinigheid staan uiteraard ook het werkcomfort, de levensduur en de betrouwbaarheid centraal. Wij werken op maat van elk gebouw een technische oplossing uit volgens elke vereiste. Daarvoor zetten we innovatieve energiezuinige verwarmingstechnieken in die hun toegevoegde waarde al ruimschoots bewezen hebben.

Daikin_winkel
Balk_boven

Warmtepompinstallaties

Onze dienstverlening voor verwarmingsinstallaties in bedrijfsgebouwen is letterlijk allesomvattend. In elke situatie zorgen wij in iedere ruimte voor de juiste temperatuur met koeling in de zomer en verwarming in de winter. Voor bedrijfsgebouwen werken we met multisplit warmtepompen waarbij elke buitenunit in verbinding staat met meerdere plafondcassettes.

Volledig op maat van elk gebouw ontwerpen wij een geïntegreerde totaaloplossing voor verwarming en koeling. Duurzaamheid, functionaliteit, comfort én energie-efficiëntie staan centraal bij elke verwarmingsinstallatie die wij installeren. Wij garanderen een betrouwbare en duurzame installatie die energetisch optimaal functioneert.

Zowel de volledige installatie als het latere onderhoud van de warmtepompinstallatie gebeurt door eigen vakmensen.

Balk_onder
remeha_WKK

Warmtekrachtkoppeling (WKK)

Ook warmtekrachtkoppeling (WKK) behoort tot ons aanbod van duurzame energietechnieken. Bij warmtekrachtkoppeling wordt in één installatie tegelijkertijd warmte en elektriciteit geproduceerd.

Via een verbrandingsmotor of gasturbine wordt een generator aangedreven die energie levert. Door primaire energie te gebruiken garanderen deze installaties een hoge rendabiliteit. Dit leidt tot een korte terugverdientijd.

WKK is vooral rendabel in grotere gebouwen met een hoog energieverbruik. Bij een grotere woning of groepswoningbouw komt deze techniek ook in aanmerking.

Merken

Ook voor WKK-installaties selecteerden we met Remeha en Cogengreen absolute topmerken. Binnen hun gamma vinden we voor elke behoefte de juiste oplossing.

Dringende interventie nodig?

Ook voor dringende interventies buiten de kantooruren zijn we 24/24 bereikbaar. Hiervoor bel je naar ons noodnummer op 0032 491 392 905.

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social