Laadpalen voor bedrijven, een interessante investering

MRSlogan_return
Smappee laadpaal MR Solar bedrijven

Laadpalen voor bedrijven? Die behoren steeds meer tot de standaard parkeerinfrastructuur. En terecht! In een razendsnel tempo wordt elektrisch rijden de norm in de bedrijfswereld. Dat geldt zowel voor de eigen werkvoertuigen als voor de leasingauto’s van werknemers. Vertrouw op MR Solar voor het installeren van de nodige laadinfrastructuur. Wij verzekeren bedrijven van deskundig advies voor de juiste keuze van laadpalen en staan in voor alle installatiewerken.

Balk_boven

Laadpalen voor bedrijven, de investering waard?

Vanaf 2026 zijn alleen elektrische bedrijfsauto’s nog fiscaal aftrekbaar. Deze beslissing betekent een enorme stimulans voor de verkoop van elektrische auto’s in ons land. Om tijdig klaar te zijn tegen deze deadline, investeren steeds meer bedrijven in laadpalen.

Nu al fiscaal aantrekkelijk

Wie als bedrijf vandaag investeert in laadpalen, geniet van aantrekkelijke fiscale voordelen. Zo zijn laadpalen tot eind 2023 maar liefst 200% fiscaal aftrekbaar. Nadien daalt dit fiscaal voordeel. Bij MR Solar mag je rekenen op advies op maat, zodat je het maximale rendement uit deze groene investering haalt.

Duurzaam ondernemen

Elektrisch rijden zonder uitstoot van broeikasgassen is niet alleen fiscaal noodzakelijk, het maakt – samen met zonnepanelen op het bedrijfsdak – ook onlosmakelijk deel uit van duurzaam ondernemen.

Balk_onder

Laadpalen als extra bedrijfstroef

Laadpalen op de eigen bedrijfsparking zijn niet alleen noodzakelijk voor de eigen bedrijfsvoertuigen, ze vormen ook een extra service voor bezoekers, leveranciers en klanten.

Wij beschikken over verschillende professionele systemen zodat je als bedrijf haarfijn je ‘laadbeleid’ per doelgroep kan bepalen en monitoren. Tal van opties en functionaliteiten behoren tot de mogelijkheden. Wij werken samen met kwaliteitsmerk Smappee zodat we perfect kunnen voldoen aan elke bedrijfsbehoefte.

Bedrijfslaadpalen Smappee

Totaalverhaal voor laadpalen bij bedrijven

MR Solar staat niet alleen garant voor het juiste advies, een vakkundige installatie en het vereiste onderhoud. Als specialist in duurzame energietechnieken denken wij mee binnen een totaalverhaal van hernieuwbare energie. Ook voor zonnepanelen en energiezuinige verwarmingstechnieken zijn wij de aangewezen partner.

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social