Tot 31 december aantrekkelijk aankoopvoordeel op de Enphase IQ thuisbatterij.

MRSlogan

Vanaf 1 januari dit jaar geldt in heel Vlaanderen het capaciteitstarief. Met dit initiatief wil de VREG huishoudens stimuleren om hun stroomverbruik te spreiden zodat het elektriciteitsnet niet overbelast raakt.

Het capaciteitstarief wordt berekend op basis van jouw hoogste kwartiervermogen per maand. Met andere woorden: de hoogste verbruikspiek die geregistreerd wordt over een gemiddelde van 15 minuten.

Door verstandig energiebeheer te combineren met een thuisbatterij kun je die pieken verminderen. Je intelligente thuisnetwerk kiest de momenten met de laagste stroomtarieven om je thuisbatterij op te laden. Vervolgens gebruikt het de energie uit de thuisbatterij tijdens de piekuren waardoor de pieken verlaagd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een thuisbatterij voor jouw thuissituatie? Ons deskundig team staat klaar om jou te adviseren over welke thuisbatterij het beste bij jouw verbruiksprofiel past.

Bestel jouw Enphase IQ thuisbatterij bij MR Solar en maak kans op een cashback tot €4,600.

Het is momenteel een uiterst interessante periode om voor een thuisbatterij te kiezen tussen 1 oktober en 31 december 2023.

Dankzij Enphase mogen we een IQ 3T batterijset verloten onder drie klanten die een thuisbatterij bestellen in deze periode. Meer informatie over deze actie via de groene knop onderaan dit bericht.

IQ Battery 3T hero

Terugdraaiende teller verdwijnt binnenkort ook in Wallonië

By mrsolar | 31 augustus 2023

Wie kiest voor zonne-energie, maakt sowieso een goede keuze richting duurzamer wonen. Ook financieel mag je na verloop van tijd rendement verwachten van je investering in zonnepanelen. Let wel: er is een verschil tussen de eigenaars van zonnepanelen in Vlaanderen en Wallonië – en dat heeft alles te maken met de terugdraaiende teller.  Zonne-energie levert […]

MR Solar Trends 2023

Meer rendement dankzij geïntegreerde energie-installatie

By mrsolar | 15 juni 2023

(Artikel Trends 2023) Bij een overstap naar groene energie voor je gebouw is het belangrijk dat de verschillende delen van je energie-installatie goed op elkaar zijn afgestemd en met elkaar kunnen communiceren. Zo zal het rendement van je investering enkel maar toenemen. Een totaalspecialist kan je hierin ontzorgen. MR Solar installeert zonnepanelen, batterijen, laadpalen en […]

Fleur de Lys MR Solar 2023

Extra genieten van de zon met MR Solar

By mrsolar | 16 mei 2023

(Artikel Fleur De Lys 2023) Er is geen bron groter dan de zon. Zo luidt het motto van MR Solar: installateurs van zonnepanelen. Met meer dan twaalf jaar ervaring en filialen in België en Nederland, zijn deze professionele zonnekloppers niet langer weg te denken uit de wereld van hernieuwbare energie. Maar zelfs met meerdere vestigingen […]

Onze vestigingen: altijd bij jou in de buurt

MR Solar West-Vlaanderen

Vestiging Kortrijk
Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)
Tel: +32 (0)56 90 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Antwerpen

Vestiging Merksem
Vaartkaai 52 B1
2170 Merksem
Tel: +32 (0)3 501 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Wallonië

Vestiging Wallonië
Rue du Polissou 38
5590 Achêne (Ciney-Namen)
Tel: +32 (0)81 39 53 63
E-mail: info@mrgroup.be

MR Group Nederland

Vestiging Breda
Zinkstraat 5
4823AD Breda
Tel: +31 (0)85 808 10 68
E-mail: info@mrgroup.nl

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social