Tot 31 december aantrekkelijk aankoopvoordeel op de thuisbatterij bij MR Solar

MRSlogan

Vanaf 1 januari dit jaar geldt in heel Vlaanderen het capaciteitstarief. Met dit initiatief wil de VREG huishoudens stimuleren om hun stroomverbruik te spreiden zodat het elektriciteitsnet niet overbelast raakt.

Het capaciteitstarief wordt berekend op basis van jouw hoogste kwartiervermogen per maand. Met andere woorden: de hoogste verbruikspiek die geregistreerd wordt over een gemiddelde van 15 minuten.

Door verstandig energiebeheer te combineren met een thuisbatterij kun je die pieken verminderen. Je intelligente thuisnetwerk kiest de momenten met de laagste stroomtarieven om je thuisbatterij op te laden. Vervolgens gebruikt het de energie uit de thuisbatterij tijdens de piekuren waardoor de pieken verlaagd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een thuisbatterij voor jouw thuissituatie? Ons deskundig team staat klaar om jou te adviseren over welke thuisbatterij het beste bij jouw verbruiksprofiel past.

Bestel jouw Enphase IQ thuisbatterij bij MR Solar en maak kans op een cashback tot €4,600.

Dankzij Enphase mogen we een IQ 3T batterijset verloten onder drie klanten die een thuisbatterij bestellen in deze periode. Meer informatie over deze actie via de groene knop onderaan dit bericht.

IQ Battery 3T hero
LUNA2000-5-S0

Bestel jouw Huawei LUNA thuisbatterij bij MR Solar en maak kans op een cashback tot €4.799.

Dankzij Huawei mogen we een LUNA batterijset verloten onder onze klanten die de thuisbatterij bestellen in deze periode. Meer informatie over deze actie via de groene knop onderaan dit bericht.

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig?

By mrsolar | 22 maart 2024

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Het is dé hamvraag bij elke installatie. Het antwoord hangt grotendeels af van je jaarlijks verbruik. Te veel zonnepanelen zou betekenen dat je veel van je energie in het net moet injecteren, te weinig panelen maakt je dan weer te afhankelijk. Wij helpen je bij het vinden van het ideale […]

Blijvende interesse in hernieuwbare energie (Persartikel: Made-In WVL)

By mrsolar | 6 maart 2024

MR Solar ziet aanhoudende trend in de hernieuwbare energiemarkt Dit is een selectie uit het volledige nieuwsartikel van Made-In West-Vlaanderen. Klik hier voor het volledige artikel. ZWEVEGEM – MR Solar, met hoofdzetel in Zwevegem, is de voorbije 10 jaar uitgegroeid tot een referentie in de hernieuwbare energiemarkt. Om slechts 1 voorbeeld aan te halen: in […]

De zon schijnt voordelig!

By mrsolar | 2 maart 2024

De meteorologische lente is begonnen, en dat betekent dat de dagen langer worden en de zon zich vaker laat zien. Dit is niet alleen goed nieuws voor ons humeur, maar ook voor onze portemonnee. De start van de lente lijkt het perfecte moment te zijn om te investeren in zonnepanelen. En dat ligt niet enkel […]

Onze vestigingen: altijd bij jou in de buurt

MR Solar West-Vlaanderen

Vestiging Kortrijk
Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)
Tel: +32 (0)56 90 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Antwerpen

Vestiging Merksem
Vaartkaai 52 B1
2170 Merksem
Tel: +32 (0)3 501 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Wallonië

Vestiging Wallonië
Rue du Polissou 38
5590 Achêne (Ciney-Namen)
Tel: +32 (0)81 39 53 63
E-mail: info@mrgroup.be

MR Group Nederland

Vestiging Breda
Zinkstraat 5
4823AD Breda
Tel: +31 (0)85 808 10 68
E-mail: info@mrgroup.nl

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social