MRSlogan

Huawei Omvormers

Met meer dan 30 jaar expertise in de digitale informatietechnologie, ontwikkelt Huawei ook ICT-technologieën met Solar PV voor uw energieopwekking. Hierbij staat de toegankelijkheid van hernieuwbare energie centraal. MR Solar biedt als trotste partner Huawei zijn nieuwste en innovatieve producten aan.

Huawei integreert de nieuwste digitale en internettechnologie met residentiële zonnetechnologie. Huawei FusionHome is dé slimme energieoplossing om uw opbrengsten te maximaliseren. Bespaar op uw energierekening en draag bij aan een beter milieu zonder zorgen.

omvormer_huawei
huawei-batterij

Huawei Batterijen

Wilt u zeker zijn van de toekomst? Met de Huawei batterijvoorbereide omvormer kunt u eenvoudig een batterij aansluiten op een later tijdstip. Geen extra batterijaansluitapparatuur of aanpassing van uw systeem. Huawei maakt het u gemakkelijk met het Plug & Play systeem.

Blijf op de hoogte van uw installatie via het FusionSolar Smart PV Management System. Uw energiestromen en realtime gegevens worden gevisualiseerd wanneer u het wil.

Huawei laadpalen

Huawei, bekend om zijn innovatieve technologieën, breidt zijn productportfolio uit met geavanceerde oplaadoplossingen. Deze laders zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoefte aan efficiënte en betrouwbare energievoorzieningen.

Met een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak bieden Huawei's opladers een optimale laadervaring.  Huawei's oplaadoplossingen staan symbool voor hun toewijding aan innovatie en kwaliteit, waarmee ze een toonaangevende rol spelen in de technologiemarkt. Voor meer details, bezoek de originele bron​​.

huawei laadpaal

Onze vestigingen: altijd bij jou in de buurt

MR Solar West-Vlaanderen

Vestiging Kortrijk
Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)
Tel: +32 (0)56 90 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Antwerpen

Vestiging Merksem
Vaartkaai 52 B1
2170 Merksem
Tel: +32 (0)3 501 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Wallonië

Vestiging Wallonië
Rue du Polissou 38
5590 Achêne (Ciney-Namen)
Tel: +32 (0)81 39 53 63
E-mail: info@mrgroup.be

MR Group Nederland

Vestiging Breda
Zinkstraat 5
4823AD Breda
Tel: +31 (0)85 808 10 68
E-mail: info@mrgroup.nl

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social