LifePowr

Haal het maximum uit je zonnepanelen.

LifePowr - Een slimme en duurzame keuze

LifePowr zet zich in om de energiewereld op zijn kop te zetten met slimme, duurzame oplossingen. Dit dynamische bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën om energieopslag optimaal te beheren. Hun systemen zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de variabele energie-output van zonnepanelen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel huishoudens als kleine bedrijven (KMO's) die hun energievoorziening willen verduurzamen.

Wij bieden deze oplossing ook aan voor grotere bedrijven. Klik hier voor meer informatie.

Met de samenwerking tussen LifePowr en MR Solar wordt het nu nog makkelijker om toegang te krijgen tot deze innovatieve technologieën. MR Solar biedt vanaf nu LifePowr-producten aan, waardoor jij direct kunt profiteren van geïntegreerde, efficiënte energieoplossingen voor thuisbatterijen. Dit partnerschap vergroot de mogelijkheden om jouw energieverbruik te optimaliseren en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk te verkleinen.

lifepowr logo
youtube-video-thumbnail

FlexiO – Bepaal zelf wanneer je jouw energie verbruikt

FlexiO is geavanceerde software van LifePowr die slim beheer van energieopslag mogelijk maakt. Het systeem integreert perfect met zonnepanelen en thuisbatterijen, en bied je de mogelijkheid om jouw energiegebruik efficiënt te beheren.

Let op, de Flexio kan alleen worden geïnstalleerd bij klanten die een contract hebben met hun energieleverancier aan een dynamisch tarief. Klaar om jouw energieverbruik te optimaliseren en te besparen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Voor huiseigenaren met thuisbatterijen zorgt FlexiO ervoor dat opgeslagen zonne-energie optimaal benut wordt, door het energieverbruik te sturen naar periodes met hoge energiekosten, wat leidt tot lagere elektriciteitsrekeningen en een hogere energieonafhankelijkheid.

Dit maakt FlexiO een waardevolle toevoeging voor iedereen die zoekt naar een slimme manier om de energie-efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd jouw impact op het milieu te verminderen.

 

My FlexiO App - Al je energie in één overzicht

De MyFlexiO App biedt een uitgebreid overzicht van je volledige energie-installatie. Deze app stelt je in staat om jouw energieconsumptie en -productie real-time te volgen en historische data in te zien. Het belangrijkste voordeel is dat je via de app je energiegebruik kunt optimaliseren door bijvoorbeeld je thuisbatterij slim aan te sturen.

Alle historische en actuele data van jouw zonnepanelen en batterij op 1 plek.

Overzicht van besparingen op je energiefactuur door je zonneproductie, batterij en FlexiO én van extra opbrengsten door FlexiO.

Flexio app

Nu investeren in zonnepanelen en later pas in een thuisbatterij?
Ja, het kan!

Wil je vandaag investeren in zonnepanelen, maar nog even wachten met het kopen van een thuisbatterij? Ook dat kan perfect.

In die situatie voorzien we een hybride omvormer voor je zonnepanelen, wat het later aansluiten van een thuisbatterij vergemakkelijkt.

Ook bestaande installaties van zonnepanelen kunnen we steeds voorzien van een thuisbatterij.

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social