De meteorologische lente is begonnen, en dat betekent dat de dagen langer worden en de zon zich vaker laat zien. Dit is niet alleen goed nieuws voor ons humeur, maar ook voor onze portemonnee. De start van de lente lijkt het perfecte moment te zijn om te investeren in zonnepanelen.

En dat ligt niet enkel en alleen aan de langere dagen!

 

De ideale mix van omstandigheden:

  • Overstock aan zonnepanelen in Europa: Het voorbije jaar is de vraag naar zonnepanelen enorm gestegen. Dit heeft geleid tot een overstock aan zonnepanelen in Europa. Een groter aanbod zorgt dan logischerwijs voor scherpere prijzen. Hierdoor geniet je nu van lagere prijzen die het subsidievoordeel van vorig jaar overtreffen. Let op: het fenomeen van overaanbod blijft niet duren.
  • Verlengde Batibouw acties: Na een ongelooflijk succes op Batibouw verlengt MR Solar haar Batibouw acties tot en met 31 maart 2024.
  • Langere dagen: De dagen worden in de lente steeds langer. Dit betekent dat jouw zonnepanelen meer zonlicht opvangen en dus meer energie produceren. Je kan dus meteen profiteren van jouw investering.

Enkele tips:

  • Ga voor kwaliteit: Wij bieden verschillende soorten zonnepanelen aan. Op basis van jouw behoeften en budget helpen we bij het maken van de juiste keuze.
  • Wacht niet te lang: Profiteer van de gunstige omstandigheden.
  • Laat je adviseren: Plan een persoonlijk gesprek bij jouw thuis en bekijk samen met ons hoe je de zon optimaal voor jou kan laten werken. Krijg daarbij heel wat energiebesparende tips.
  • Kies voor een full omnium garantie: Toch een defect? Bij ons zijn de verplaatsingskosten en werkuren inbegrepen. Uniek in onze sector.

Onze vestigingen: altijd bij jou in de buurt

MR Solar West-Vlaanderen

Vestiging Kortrijk
Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)
Tel: +32 (0)56 90 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Antwerpen

Vestiging Merksem
Vaartkaai 52 B1
2170 Merksem
Tel: +32 (0)3 501 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Wallonië

Vestiging Wallonië
Rue du Polissou 38
5590 Achêne (Ciney-Namen)
Tel: +32 (0)81 39 53 63
E-mail: info@mrgroup.be

MR Group Nederland

Vestiging Breda
Zinkstraat 5
4823AD Breda
Tel: +31 (0)85 808 10 68
E-mail: info@mrgroup.nl

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social