Elindus en MR Solar bundelen krachten voor een duurzame toekomst

In een baanbrekende stap voor de energiemarkt kondigen Elindus, de vooruitstrevende energieleverancier voor ondernemers, en MR Solar, expert in zonne-energieoplossingen met meer dan een decennium aan ervaring, hun strategische samenwerking aan. Deze unieke samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de energietransitie, waarbij de expertise van een innovatieve energieleverancier en een vooraanstaande installateur van zonnepanelen en batterijen wordt gecombineerd om ondernemingen te ondersteunen in hun overstap naar duurzamere energieoplossingen.

Elindus logo
Logo MR Solar

Centraal in deze samenwerking staat Elion, een innovatie van Elindus, ontworpen om bedrijven proactief te laten inspelen op de volatiele energiemarkt. Dit door middel van geavanceerde digitale sturing op industriële batterijen. Elion's technologie belichaamt de visie van Elindus op de toekomst van energiebeheer, waar flexibiliteit niet alleen bijdraagt aan de verduurzaming van bedrijfsprocessen, maar ook aanzienlijke financiële voordelen oplevert.

MR Solar, met zijn diepgaande expertise in de installatie van zonnepanelen en duurzame energietechnieken, is de ideale partner om deze visie te realiseren. Samen zullen Elindus en MR Solar geïntegreerde energieoplossingen bieden die niet alleen inspelen op de huidige behoeften van bedrijven, maar deze ook toekomstbestendig maken.

"Deze samenwerking is een natuurlijke evolutie in de energietransitie, waar de rollen van energieleveranciers en installateurs steeds meer vervagen en samenwerken essentieel wordt." zegt Lode Hullebusch, bestuurder van Elindus." Met MR Solar aan onze zijde kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen in hun streven naar duurzaamheid en efficiëntie."

elion en mr solar slaan handen elkaar

Jonathan Delft, CEO van MR Solar, voegt toe: "We zijn trots om samen te werken met Elindus en deel uit te maken van de Elion-revolutie. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze kennis en ervaring op het gebied van zonne-energie te combineren met de innovatieve energieoplossingen van Elindus, wat onze klanten direct ten goede komt."

De samenwerking tussen Elindus en MR Solar is meer dan een zakelijk partnerschap; het is een verbintenis aan een duurzamere toekomst, waarbij innovatie en samenwerking de weg vooruit vormen.

Onze vestigingen: altijd bij jou in de buurt

MR Solar West-Vlaanderen

Vestiging Kortrijk
Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)
Tel: +32 (0)56 90 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Antwerpen

Vestiging Merksem
Vaartkaai 52 B1
2170 Merksem
Tel: +32 (0)3 501 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Wallonië

Vestiging Wallonië
Rue du Polissou 38
5590 Achêne (Ciney-Namen)
Tel: +32 (0)81 39 53 63
E-mail: info@mrgroup.be

MR Group Nederland

Vestiging Breda
Zinkstraat 5
4823AD Breda
Tel: +31 (0)85 808 10 68
E-mail: info@mrgroup.nl

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social