MR Solar is hoofdsponsor van het eerste klimaatfestival in Zwevegem

MRSlogan
klimaatfestival Zwevegem


Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober vindt het eerste klimaatfestival op de Transfosite in Zwevegem plaats. Omdat wij van MR Solar geloven dat elke lokale stap op weg naar een duurzame(re) maatschappij telt, zetten wij als hoofdsponsor van dit driedaagse event onze deuren exclusief voor je open.

Het gratis klimaatfestival is een initiatief van de gemeente Zwevegem in samenwerking met de intercommunale IMOG, Leiedal en de Provincie West-Vlaanderen en laat iedereen kennismaken met hernieuwbare energie, klimaatvriendelijke mobiliteit, een afvalarme toekomst en een gezonde en groene leefomgeving.


Klimaatdorp in Transfosite in Zwevegem

Van 4 tot 6 oktober is de Transfosite, een oude energiecentrale die omgevormd wordt tot een kennis- en belevingscentrum, de place to be voor dit eerste klimaatlokaal familie-event. Deze locatie staat symbool voor de overgang die we met z’n allen moeten maken naar een klimaatvriendelijker wonen, werken, reizen en leven, en iedereen ontdekt er aan de hand van workshops, animaties, doe-activiteiten en optredens hoe we op persoonlijk, lokaal en regionaal vlak onze voetafdruk kunnen verkleinen.


Wat staat er op het programma?

Vrijdag 4 oktober is er een lezing met klimaatpaus Jos Delbeke en aansluitend een politiek debat. Op zaterdag 5 oktober verwelkomen we iedereen aan de MR Group-beursstand op Transfo en zijn er talrijke workshops en infostanden. ’s Avonds komt niemand minder dan weerman Frank Deboosere zijn visie op het klimaat verduidelijken met zijn lezing ‘Mooi weer in 2030’, gevolgd door een eco-diner en een duurzame fuif van de Zwevegemse jeugdverenigingen.

Zondag 6 oktober wordt een leuke familiedag: een fietstocht brengt je van de industriezone De Pluim naar onze gebouwen waar je, na een ritje door ons magazijn, kan genieten van een drankje en een persoonlijke rondleiding krijgt in onze toonzaal. Verder kan je deelnemen aan een natuurwandeling, een demonstratie van elektrische voertuigen en fietsen, muzikale optredens en een klimaatvriendelijke culinaire versnapering.

Heb jij nog een gaatje vrij in je agenda? Breng ons dan zeker een bezoekje tijdens deze eerste editie van het klimaatfestival en ontdek hoe we samen onze voetafdruk kunnen verkleinen.

Wil je weten hoe interessant zonnepanelen voor jou zijn? Klik hier voor een vrijblijvende afspraak.

Onze vestigingen: altijd bij jou in de buurt

MR Solar West-Vlaanderen

Vestiging Kortrijk
Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)
Tel: +32 (0)56 90 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Antwerpen

Vestiging Merksem
Vaartkaai 52 B1
2170 Merksem
Tel: +32 (0)3 501 00 00
E-mail: info@mrgroup.be

MR Solar Wallonië

Vestiging Wallonië
Rue du Polissou 38
5590 Achêne (Ciney-Namen)
Tel: +32 (0)81 39 53 63
E-mail: info@mrgroup.be

MR Group Nederland

Vestiging Breda
Zinkstraat 5
4823AD Breda
Tel: +31 (0)85 808 10 68
E-mail: info@mrgroup.nl

MR Solar

Pluim 7
8550 Zwevegem (Kortrijk)

info@mrgroup.be
https://mrsolar.be/

Overige informatie

Vennootschap: MR Group
Maatschappelijke zetel: Pluim 7, 8550 Zwevegem (Kortrijk)

BTW nr: BE0842.496.864

Social