Gratis offerte
Klik hier

Bereken hier
uw voordeel

Werking Zonnepanelen

Elk zonnepaneel bestaat uit zonnecellen met een negatief geladen bovenkant en een positief geladen onderkant. Schijnt de zon op de zonnecellen, dan zetten die de stroom in gang. Hoe groter de zonnepanelen, hoe meer elektriciteit ze kunnen opwekken – zelfs op een bewolkte dag.

Dit is de werking van zonnepanelen uitgelegd in een notedop. Natuurlijk hebt u in de eerste plaats zonnepanelen nodig en een systeem om deze op uw dak te bevestigen. Contacteer ons voor passend advies en een gratis offerte.

Contacteer ons

belberry kortrijk 007

... en naast de werking van zonnepanelen?

Maar de correcte werking van zonnepanelen gaat verder dan de werking van enkel het paneel. De juiste bekabeling is nodig, en een omvormer die uw zonne-energie vertaalt in bruikbare energie voor uw wasmachine en computer.

Hoeveel elektriciteit u produceert? Dat ziet u op uw digitale ‘groene stroom’-meter. Volstaat uw zonne-energie niet voor uw eigen verbruik? Dan valt u terug op uw vertrouwde elektriciteitsleverancier. Zelfconsumptie speelt steeds meer een belangrijke rol bij zonnepanelen-eigenaars. Verbruik dus uw zelf opgewekte energie wanneer de zon schijnt. Wekt u toch meer energie op dan u verbruikt? Dan is een opslagbatterij interessant! 

Bezoek onze toonzaal

Bij twijfel van een keuze kan een toonzaal doorslaggevend zijn.

Op afspraak Ma-vr: 08.00u - 18.00u
Op afspraak Za: 08.00u - 12.00u

+32 (0)56 90 00 00

p1020846
dji 0018 1567069540

Online uw offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf en onze diensten? U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen door op onderstaande link te klikken:

Online offerte aanvragen

  1. nl
  2. zonnepanelen
  3. werking zonnepanelen