Laadpalen kopen bij MR Solar

algemeen laadpaal foto

Laadpalen thuis voor particulieren

Hybride en elektrische wagens zijn de toekomst. Staat u op het punt een elektrische wagen te kopen of heeft u er net een gekocht? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de verschillende laadopties. Thuis een elektrisch laadstation laten installeren is een goede keuze. Het gebruiksgemak van een eigen laadpunt vatten wij van MR Solar graag even voor u samen.

Een eigen laadpaal is veilig

Met een elektrische laadpaal voor de deur hoeft u zich geen zorgen te maken over versleten stopcontacten en verhoogd brandgevaar door oververhitting. Een belangrijk voordeel is de kortere laadtijd van vier tot zes uur. Wanneer u thuiskomt, dan plugt u gewoon uw wagen in en kan hij ‘s nachts dus helemaal opladen.

Goedkoop uw EV opladen met groene stroom

Thuis uw elektrische auto opladen gebeurt aan uw eigen stroomtarief. Dit is doorgaans een stuk goedkoper dan het tarief van een publieke laadpaal. Gaat u helemaal voor groen? Met onze zonnepanelen laadt u uw EV kosteloos op. Kom hier alles te weten over hoe deze combinatie voor u het verschil kan maken.

Laadpalen voor bedrijven

Ook voor uw bedrijf is het installeren van laadstations een interessante investering. Dankzij het toenemend aantal elektrische wagens op de baan wordt een laadstation een exclusief voordeel voor werknemers en bezoekende klanten. Voor het implementeren van laadpalen in uw groene bedrijfsstrategie wint u ook een belangrijk fiscaal voordeel. MR Solar bedient u graag van gepast advies, zodat u het maximum uit uw investering haalt.

Laadpaal installatie door MR Solar

MR Solar denkt vooruit! Wij investeren in ons team van vakbekwame techniekers en energieconsulenten om u te kunnen helpen met al uw vragen. Kies bij ons uit het gamma laadpalen van de merken NewMotion en Alfen. We doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven. Dankzij ons grote magazijn hebben we al onze materialen in voorraad, wat maakt dat we meteen kunnen leveren aan de voordeligste prijs.

algemeen laadpaal 2

Een laadpaal kopen?

Bent u geïnteresseerd in een laadpaal, meer info over ons bedrijf of onze andere diensten?
Contacteer ons team voor al uw bijkomende vragen. Of vraag een vrijblijvende offerte via onderstaande link.

Online offerte aanvragen

  1. nl
  2. zonnepanelen
  3. laadpalen