Hoe zit het met de prijs van zonnepanelen?

Recente prijsdalingen in de sector hebben zonnepanelen meer betaalbaar gemaakt dan ooit. Voor de prijs hoeft u zonnepanelen zeker niet meer te laten. Niet enkel qua materiaal maar ook qua plaatsing en onderhoud van zonnepanelen houden we bij MR Solar de prijs voor iedereen betaalbaar. Zo geniet u van groene energie voor een prikje en kunt u de bespaarde bedragen aan andere, leuke dingen besteden.

Vraag hier een vrijblijvende analyse

Neem nu met ons contact op voor een vrijblijvende analyse. Aan de hand van wat u jaarlijks verbruikt aan electriciteit en hoe uw dak is gebouwd kunnen wij u de juiste installatie aanraden en u een idee geven van de terugverdientijd en rendabiliteit van een zonnepanelen installatie.

U zal merken dat zonnepanelen plaatsen staat voor een intelligente investering . Onze ervaring leert dat de prijs van uw zonnepanelen niet opweegt tegen de verlaagde energiekost en tegen de eventuele tegemoetkomingen waar u recht op heeft. De kost van uw zonnepanelen zal dus vlot terugverdiend zijn. De rekening is snel gemaakt!

1. Algemene informatie

2. Persoonlijke gegevens

Verzenden

MR Solar Kortrijk

Vestiging West-Vlaanderen

Industriezone Ter Doenaert
Doenaertstraat  19
8500 Kortrijk
België

T. +32 (0)56 90 00 00
E. info@mrsolar.be

 

MR Solar Gent

Vestiging Oost-Vlaanderen

Kromrede 41 
9070 Destelbergen

T: +32 (0) 9 329 00 00 
E. info@mrsolar.be

 

MR Solar Antwerpen

Vestiging Antwerpen

Kerkhoflei 63
2980 Zoersel

Vaartkaai 52 B1
2160 Merksem

T: +32 (0) 3 501 00 00
E: info@mrsolar.be

  1. nl
  2. prijs zonnepanelen