img 20190205 wa0007

MR Group zetelt in jury van Jonge Ondernemer van het Jaar 2019

MR Group zetelt in jury van Jonge Ondernemer van het Jaar 2019

Wie volgt Robin Maes van MR Group op als West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar? Het antwoord op die vraag geeft Robin zelf tijdens de finale op 4 april in Brugge, dan reikt hij samen met de andere juryleden de award voor Jonge Ondernemer 2019 uit.

“De ideale kandidaat? Die moet innovatief zijn, een groot groeitraject voor zich hebben en al iets bewezen hebben. En vooral, hij moet het goed kunnen uitleggen”, knipoogt Robin Maes, zaakvoerder van MR Group. Op 4 april reikt hij samen met andere juryleden de award ‘West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2019’ uit. “Tijdens de selectie luisterden we naar het groeiverhaal, de visie en de manier waarop de jonge ondernemer het bedrijf leidt. De kandidaten konden mij meteen overtuigen, ik denk dat we juiste finalisten gekozen hebben. Het beloven alvast inspirerende verhalen te worden.”

Van finalist naar de jury van Jonge Ondernemer

Robin Maes nam in 2018 zelf deel aan de wedstrijd. “Ik ben heel trots op die erkenning. Ik nam met MR Group berekende risico’s die goed uitpakten, de jury kon die moed wel appreciëren. Bovendien ben ik zelf in alle functies in het bedrijf actief geweest. Van de installatie van zonnepanelen tot de planning en boekhouding, ik heb het allemaal gedaan. Ik leerde het bedrijf dus écht kennen en wist daardoor hoe ik het moest managen”, besluit Robin.

Wat is West-Vlaamse Jonge Ondernemer?

De West-Vlaamse afdelingen van Junior Chamber International (JCI) bundelen al voor de achtste keer op rij hun krachten om de titel van Jonge Ondernemer uit te reiken. Via deze verkiezing willen ze de ondernemingszin van jonge, beloftevolle ondernemers extra in de kijker zetten en hen via training, sociale events en het JCI-netwerk een leerrijk traject aanbieden. Niet de onderneming zelf, maar de kwaliteiten van de ondernemer als persoon zijn doorslaggevend bij het bepalen van de Jonge Ondernemer.

Dit jaar dienden 14 ondernemers hun kandidatuur in. In samenwerking met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk kozen de voormalige winnaars van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer uiteindelijk de vier finalisten: Gunther Gheysels van Get Driven, Pieter Lefevre van GBL Studio, Niels Syx van Syx Graphics en Valérie Lemahieu van Jusré.
Op 4 april onthult Robin Maes samen met andere juryleden de winnaar voor 2019. 

Meer weten over deze award? 

20 februari 2019     jonge ondernemerjonge ondernemer

  1. nl
  2. nieuws
  3. mr group zetelt in jury van jonge ondernemer van het jaar 2019 3885