woonzorgcentrum sint jozef9

Klantentevredenheid - Zorgcentrum Sint-Jozef in Zonnebeke

Op de daken van Zorgcentrum Sint-Jozef in Zonnebeke liggen maar liefst 566 zonnepanelen die samen goed zijn voor 162.155 Wattpiek. “MR Solar verraste ons met een heel scherpe prijs en een grondige en vrijblijvende voorstudie. De keuze om met hen samen te werken, was snel gemaakt”, zegt Peter Reynaert, directeur van de vzw Zorgcentrum Sint-Jozef.

Zelf groene energie produceren

“We wilden het duurzame karakter van ons zorgcentrum in de verf zetten door zelf groene energie te produceren. Dat we op dergelijke manier de energiekosten konden stabiliseren, maakte een investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker”, legt Peter Reynaert uit. Zorgcentrum Sint-Jozef in Zonnebeke biedt persoonsgerichte zorg aan senioren die permanent of voor korte tijd in het centrum verblijven. Het woon-zorgcentrum beschikt over 109 woonunits, 3 plaatsen voor kortverblijf, 31 erkende assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum. “We zochten een installatie op maat van onze diensten. Omdat het succes van dergelijk project natuurlijk ook afhangt van de installateur, vertrouwden we op de jarenlange ervaring van MR Solar.” 

                     “Het resultaat is een mooi project. Dankzij de uitzonderlijke openheid, expertise en vlotte                                               bereikbaarheid van elke MR-medewerker is alles correct en tijdig afgerond.”         


FV-panelen met een noodgroep


“Na een uitgebreide analyse van het gebouw, beschikbaar budget en onze prioriteiten besloten we samen met de projectmanager van MR Solar om fotovoltaïsche panelen van 159 KWp op de verschillende types daken te installeren. Een extra uitdaging was de aanwezigheid van een noodgroep die bij stroomonderbreking meteen aan het werk moet, maar ook hiervoor had MR Solar een passende oplossing. Onze bewoners mogen dus op elk moment op een zorgeloos verblijf rekenen.”

                              “MR Solar regelde alle communicatie met Eandis. Voor ons betekende dit een enorme                                                                meerwaarde gezien dit enige ervaring vereist die wij niet hebben.”

Correcte leveringstermijn en grote flexibiliteit

“MR Solar werkt volgens correcte leveringstermijnen. Voor ons geen onbelangrijke factor, want we wilden onze bewoners zo min mogelijk belasten. Zelfs wanneer de opstart van de werken vertraging had opgelopen, wisten de medewerkers toch alles op tijd op te leveren. MR Solar nam zelfs alle communicatie met Eandis voor hun rekening, een enorme meerwaarde gezien dit enige ervaring vereist die wij niet hebben. Zo konden wij ons focussen op wat ons echt bezighoudt: onze bewoners de beste zorgen geven”, besluit Peter Reynaert.

Wil je net als vzw Zorgcentrum Sint-Jozef energie besparen? Contacteer ons en krijg vrijblijvend advies op maat.

  1. nl
  2. nieuws
  3. klantentevredenheid zorgcentrum sint jozef in zonnebeke 4123