Gratis offerte
Klik hier

Bereken hier
uw voordeel

Op zoek naar een installateur van zonnepanelen
in West-Vlaanderen?

installatie zonnepanelen op particulieren woning in West-Vlaanderen

Voor een snelle service en een betrouwbare dienst-na-verkoop bij het plaatsen van uw zonnepanelen werkt u best met mensen uit eigen regio. MR Solar beschikt over een vestiging in West-Vlaanderen. Vanuit Kortrijk staan onze geroutineerde en gespecialiseerde medewerkers klaar om uw project aan te pakken. Zo hoeft u voor uw zonnepanelen niet meer op zoek te gaan naar een installateur aan de andere kant van het land, maar kunt u in eigen streek terecht. Op die manier zijn we bij MR Solar vlot en makkelijk te contacteren en kunnen we uiterst snel in actie schieten.

De MR Solar vestiging in West-Vlaanderen staat ter beschikking voor elk type van particulier fotovoltaïsch project (dakopstelling, tuinopstelling…) en voor toekomstgerichte bedrijven die via zonne-energie hun productiekost naar beneden willen halen en tezelfdertijd meewerken aan een beter milieu.

Neem nu contact met uw MR Solar vestiging in Kortrijk voor een gratis offerte en vrijblijvend advies. Zo geniet u nog sneller van de gratis energie die de zon u te bieden heeft.

Dienst Zonnepanelen
West-Vlaanderen

Vestiging Kortrijk

Pluim 7
8550 Zwevegem
België

T. +32 (0)56 90 00 00
E. info@mrgroup.be

Dringende interventies

Voor dringende interventies buiten de kantooruren kan u ons 24/7 bereiken op volgend noodnummer:
0032 / 499 920 920

  1. nl
  2. contact
  3. zonnepanelen west vlaanderen